استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه ۲۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به منظور کمک به زیرساختهای تولیدی در سالهای ۹۰ تا ۹۵ به استان اختصاص یافته است گفت: با مساعدت ویژه دولت و همکاری مجلس شورای اسلامی این رقم در سال جاری به ۳۰ میلیارد تومان افزایش یافت....
1396/08/21
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه ۲۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به منظور کمک به زیرساختهای تولیدی در سالهای ۹۰ تا ۹۵ به استان اختصاص یافته است گفت: با مساعدت ویژه دولت و همکاری مجلس شورای اسلامی این رقم در سال جاری به ۳۰ میلیارد تومان افزایش یافت.
به گزارش تسنیم، «محمدمهدی مروج الشریعه» در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان که با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران برگزارشد به شرایط مالی و اعتباری دولت اشاره و اظهار کرد: این کمک ها در شرایط سخت مالی و در شرایطی بهدست آمد که دولت با کمبود منابع اعتباری مواجه بود. وی گفت: پیش بینی کمکهای فنی و اعتباری و نیز وجوه اداره شده در بودجه امسال و سال آینده از مهمترین و بهترین اقداماتی است که از سوی دولت به منظور استفاده بهینه از منابع اعتباری و مدیریت منابع انجام شده است.
استاندار خراسان جنوبی به نامگذاری سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر دولت با تمام توان در میدان اقتصاد مقاومتی حضور یافته و در این زمینه مجاهدانه در حال تلاش است. مروج الشریعه استفاده از ظرفیتهای قانونی در بخشهای مختلف برای کمک به تولیدکنندگان و صاحبان صنایع را مورد تاکید قرارداد و افزود: به نظر میرسد ضعفی که در حوزه اطلاع رسانی ظرفیتهای قانونی وجود دارد سبب شده تا تولیدکنندگان و صاحبان صنایع نتوانند آنگونه که شایسته است از این ظرفیتها به نحو مطلوب و مناسب استفاده کنند. وی با بیان اینکه آماده هرگونه کمک و مساعدت به سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی هستیم، گفت: مسئولان مرتبط باید با احصای مشوقهای سرمایه گذاری که در کل کشور وجود دارد و نیز مشوقها و امتیازاتی که میتوان در استان برای سرمایه گذاران در نظر گرفت به تسریع روند سرمایه گذاری کمک کرده و حضور سرمایه گذاران در استان را تسهیل کنند. استاندار خراسان جنوبی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و نیز ارائه آموزشهای کوتاه مدت را مورد تاکید قرار داد و افزود: در تفاهم نامهای فیمابین استانداری خراسان جنوبی، اداره کل آموزش فنی و حرفه ای وسازمان صنعت، معدن و تجارت که منعقد خواهد شد پرداخت هزینههای مرتبط با این امر و نیز ارائه مشوقهای سرمایه گذاری خاص استان مورد بررسی و تفاهم قرار خواهد گرفت.
مروج الشریعه گفت: پرداخت هزینه واگذاری زمین در شهرکهای صنعتی یکی از مواردی است که میتوان با تفاهمی که صورت میگیرد در خصوص پرداخت آن به طرق مختلف به سرمایه گذاران کمک کرد یا بگونه ای برنامه ریزی شود تا هزینه زمین بعد از به نتیجه رسیدن فرایند تولید و در اقساط بلند مدت پرداخت شود. وی تعیین تکلیف واحدهای تولیدی نیمه تعطیل و یا تعطیل در استان را از جمله اولویتهای کاری در استان برشمرد و افزود: در جلسه گذشته ستاد راهبری مدیریت اقتصاد مقاومتی در شهرستان قائنات مقرر شد واحدهای تولیدی نیمه تعطیل یا تعطیل تعیین تکلیف شوند که این امر کمک شایانی در راستای ارائه مساعدتهای لازم خواهد کرد.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه یک کمیته 5 نفره این مهم را به انجام خواهند رساند، افزود: دولت با همکاری مجلس توانست بهرغم کمبودهای اعتباری که وجود داشت در سالهای اخیر کمکهای بسیار مناسبی را به واحدهای تولیدی ارائه کنند. مروج الشریعه، با اشاره به اینکه بانکها باید با تمام توان در میدان کمک به تولیدکنندگان وارد شوند افزود: بانکها باید با شجاعت و با قدرت ریسک بالا در روند تصمیم گیریها حضور یافته برای کمک به تولید کنندگان از تمام ظرفیت خود استفاده کنند.
بنیاد مستضعفان در اجرای پروژههای مهم استان نقش کلیدی دارد
استاندار همچنین در دیدار رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی اظهار کرد: این نهاد نقش تأثیرگذاری در اجرای پروژههای مهم استان دارد و خواستار همکاری بیشتر این نهاد هستیم تا شاهد رشد و رونق اقتصادی بیشتر در منطقه باشیم.
مروج الشریعه ادامه داد: سعیدیکیا مدیری انقلابی است و مشخصههایی که مقام معظم رهبری عنوان میکنند، دارد.
مروجالشریعه افزود: بنیاد مستضعفان ریشه تاریخی در اجرای پروژههای مهم خراسان جنوبی دارد و این بنیاد در استان درآمدهایی دارد که درخواست داریم به هر میزان که مقدور است بخشی از اجازه و درآمدهایی که حاصل میشود در خراسان جنوبی هزینه شود تا شاهد رشد اقتصادی استان باشیم.
۱۷ میلیون یورو اعتبار به پروژه تصفیه خانه فاضلاب بیرجند اختصاص یافت
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری خراسان جنوبی گفت: با احتساب اقساط پرداخت شده در سالهای گذشته تاکنون ۱۷ میلیون یورو به این طرح اختصاص یافته است.
«مهدی هاشمیمقدم» اظهار کرد: قسط پنجم وام بانک اکو برای تکمیل طرح خط انتقال و مدول دوم تصفیهخانه فاضلاب بیرجند وصول شده است.
وی بیان کرد: بانک بینالمللی توسعه و تجارت اکو در قالب قسط پنجم، 3 میلیون و 975 هزار یورو به این طرح کمک و مشارکت کرد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری خراسان جنوبی بیان کرد: با احتساب اقساط پرداخت شده در سالهای گذشته تاکنون 17 میلیون یورو به این طرح اختصاص یافته است.
هاشمیمقدم ابراز امیدواری کرد با پیگیریهای وزارت نیرو و شورای اقتصاد برای اتمام طرح خط انتقال و مدول دوم تصفیهخانه فاضلاب بیرجند این وام تا 26 میلیون یورو افزایش یابد.
وی گفت: در ازای وام دریافتی، دولت متعهد به تکمیل باقیمانده شبکه فاضلاب شهر بیرجند از محل اعتبارات تملک و دارایی سرمایهای است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه مطالعات اولیه طرح خط انتقال و ساخت مدول دوم تصفیهخانه فاضلاب بیرجند از سال 89 آغاز شده است اظهار کرد: در سال 91 در قراردادی با بانک بینالمللی توسعه و تجارت اکو 17میلیون یورو تسهیلات برای این طرح تصویب شد.
هاشمیمقدم با اشاره به اینکه طرح خط انتقال به صورت کامل تکمیل شده است و مدول دوم بیش از 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارد خاطرنشان کرد: با بهرهبرداری از مرحله دوم تصفیهخانه بیرجند، ظرفیت جمعآوری فاضلاب شهر بیرجند با 188 هزار مشترک زیر پوشش به 35 هزار مترمکعب میرسد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری خراسان جنوبی بیان کرد: در حال حاضر تصفیهخانه شهر بیرجند فاضلاب 48 هزار مشترک را تصفیه میکند.