سالانه 240 هزار تن انواع آبزیان در استان هرمزگان صید میشود....
1396/09/05
سالانه 240 هزار تن انواع آبزیان در استان هرمزگان صید میشود.
به گزارش مهر، مدیرکل شیلات هرمزگان در تشریح این خبر گفت: این استان با صید سالیانه حدود 240 هزار تن انواع آبزیان، 36 درصد صید کشور را به خود اختصاص داده است.
سید پرویز محبی در نشست با مالکان شناورهای صید فانوس ماهیان که با حضور معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران برگزار شد، اظهار کرد: حدود 4 هزار و 200 فروند شناور مجاز و 30 هزار صیاد در استان هرمزگان مشغول به فعالیت هستند که نشان دهنده اهمیت تلاش برای رفع مشکلات صید و صیادی در استان است.
تداوم موفقیتها در زمینه شیلات
محبی ادامه داد: هرمزگان در سالهای اخیر در حوزه صید و صیادی موفقیتهای چشمگیری داشته که باتوجه به ظرفیتهای شیلات استان این موفقیتها باید ادامه داشته باشد. این مقام مسئول بیان کرد: برنامه توسعه بهره برداری از ذخایر فانوس ماهیان از جمله برنامههای اقتصاد مقاومتی سازمان شیلات است.
محبی اظهار کرد: تحقق این برنامه موجب ایجاد اشتغال مستقیم و غیر مستقیم در کشور خواهد شد.
رفع مشکلات صیادان
محبی رفع مسائل و مشکلات صید و صیادی، رسیدن به صیادی پایدار، اصولی و همراه با توسعه را مأموریت اصلی شیلات هرمزگان اعلام کرد.
معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات ایران نیز در این نشست گفت: حفظ و ارتقای ارتباط با بهره برداران حوزه صید با سازمان شیلات ایران و اداره کل شیلات هرمزگان زمینه ارتقای همه جانبه صید و صیادی در استان و مجموعه شیلات را فراهم میکند.
شاپور کاکولکی بیان کرد: مشکلات صید و صیادی هرمزگان به عنوان یکی از قطبهای مهم شیلاتی باید با جدیت بیشتری پیگیری و در مجرای قوانین و مقررات حل شود.
در ادامه این نشست نمایندگان و مالکان شناورهای صیادی به بیان مسائل و چالشهای این حوزه پرداختند که دستورهای لازم در راستای رفع این مشکلات از سوی مدیران شیلات صادر شد.
هرمزگان با 22 بندر صیادی، 30 درصد بنادر صیادی کشور و 40 درصد صید آبهای جنوب را به خود اختصاص داده است.